Fórum

Postřehy, momentky, humoresky, příběhy z akcí ... 

27.7.2020  Dáša

Přemku, moc děkuji za krásný cyklistický zážitek....perfektní organizace s vydařeným značením, občerstvení v čele se zelenou:-))) a moc prima partička....byla jsem poprvé a už se těším na příští rok. Přeji ti hodně zdaru při všech dalších akcích.
Dáša


Labyrint 2020
Labyrint 2020

31.5.2020  Prema

Uvolněním (ne)smyslného domácího vězení se mohli cyklisté poprvé dosyta nadechnout a také toho náležitě využili. Rekordní účast bikerů (36), jinak vždy komorní akcičky, vytvořila slušný řetěz jedoucích kol, který se logicky díky "plašanům" hned na začátku roztrhl na dvě části, aby se potom v Černé Vodě opět spojil. Opět jsme vyzkoušeli několik málo známých nebo zcela neznámých cestiček habinkých hvozdů. Po zdařilých houbařských pokusech přímo z kola (Švubík) jsme ještě stihli finální zakončení na Kovárně. Povedený výlet ... 


Vrtule 2019
Vrtule 2019

19.7.2019   Prema

Rosničkářům předpověď počasí bohužel vyšla ! Už při výjezdu ze Slunné ulice začala padat voda, která postupně nabírala na intenzitě. Na Staré poště ve Filipovicích došlo k rozdělení pelotonu na dvě hlavní skupiny, které se již nesetkaly. Někteří jsme takticky zvolili restaurační azyl v útrobách restaurace a zbytek za pokračujícího deště jel dále na Červenohorské sedlo. Po více jak hodině se počasí umoudřilo a vysvitlo i sluníčko. Další dávka vodního přídělu nás však stejně neměla minout. Výsledkem bylo, že první skupina dojela celou trasu z velké části opět v dešti a druhá skupina se vracela v dešti zpět přes ČHS, kde po opožděném obědě pokračovala již na vlhké prosluněné cestě do Jeseníku 


Labyrint 2019
Labyrint 2019

24.6.2019   Prema

Sedmnáctka nadšenců se vydala na pěknou cestu plnou nečekaných nástrah a úseků. To zásadní by se dalo shrnout do jedné stručné věty :
Počasí luxusní - partička skvělá - voděnka hluboká - blátíčko mazlavé
Každý si určitě své užil, a když k tomu připočteme pivečko z vymražených sklenic, je idylka dokonalá. V samotném závěru neopomněla "skalní" část pelotonu rozmasírovat bolavá stehna na tanečním parketu.
Den jak "vyšitý" !
Vrtule 2017
Vrtule 2017

17.7.2017  Švubík

Jestli to tak bude pokračovat s počasím, tak brzy to budeme absolvovat na běžkách. Všechno je jednou poprvé, letos to byly kroupy.  

Naruby 2017
Naruby 2017

1.2.2017   Prema

Po mnoha letech se podařilo sjednotit termín výletu se sněhovou nadílkou. Pamatujeme sice daleko větší přívaly, ale i za letošních 25-30 cm jsme byli vděčni. Je pravda, že plný tucet razičů naznačoval, že jsme schopni zdolat i větší závěje, ale již zmíněná sněhová peřina nám tentokráte hodně ušetřila sil pro závěrečné vyhodnocení. Cesta byla veselá i pohodová, až jen dojezd k občerstvení na Rejvízu pak slušně prověřil naše skluznice na vyčnívající hlíně. Zbývá už jen zmínit, že závěrečné taneční kreace na zledovatělé cestě k autobusu poněkud zkomplikovaly jinak jednoduchou cestu do jesenického údolí... Povedená akce

Trojzubec 2016
Trojzubec 2016

11.9.2016   Prema

Letošní ročník byl sice odložený na září, ale příroda si pro nás schovala ještě prázdninové počasí - luxus. Určitě to byl velký nepoměr k červencovým "Vrtulím", které nás zaskočily 8 stupni nad nulou. Cesta sice náročná, ale nakonec jsme v šeru dorazili zdárně do cíle ! Hurá !



... Volné místo pro příspěvek